pozemek pro výstavbu RD se zahradou v Kuřimi, okr. Brno-venkov

vizualizaceVýhradní prodej tří stavebních parcel nebo jednoho většího zasíťovaného pozemku pro bydlení na západním okraji Kuřimi, CP 1200 m2, možno dělit až na tři parcely cca 400 m2.

Pozemek k rodinnému bydlení se nachází na konci řady čtyř již vybudovaných řadových domků a nabízí se jako celek pro náročnějšího zájemce nebo může být rozdělen na tři parcely a zastavěn na základě stávajícího projektu, který počítá s řadovým rodinným domkem 8 x10 m, užitná plocha na 2 NP celkem 160 m2, možno rozšířit do zahrady. K domu jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě, dokončuje se komunikace s parkovacími stáními a obratištěm na konci. Vlastníkovi RD připadne také vlastnický podíl na komunikaci.
Cena zahrnuje pozemek, veškeré IS (voda, kanalizace, plyn, elektřina včetně internetu) a spoluvlastnický podíl na přístupové komunikaci s obratištěm - vlastní parkovací místo.
Vynikající klidová poloha - nová krátká slepá ulice je umístěna v zeleni a ve staré zástavbě rodinných domků, v bezprostřední blízkosti kuřimského kostela a zámku, s výhledem na Kuřimskou horu, součást přírodního parku Baba. Zahrada sousedí s objektem bývalého družstva, který je postupně rekonstruován na centrum služeb (vinotéka, cukrárna, restaurátorská dílna, pneuservis, atd.) a sídla firem. V blízké době bude opravena i štítová zeď tohoto objektu situovaná do zahrad řadových domků. Komfortní bydlení v dosahu veškeré infrastruktury města Kuřim. Zastávka BUS na ul. Tišnovská, k žel. stanici cca 12 min chůze.

POZASTAVENO

Cena: 3 900,- Kč za m2

financování

poslat dotaz

vizualizace vizu2 uliční fronta řadové RD obratiště pohled na pozemek pozemek pohled z obratiště výhled z pozemku pozemek výhledy možné půdorysy,  řezy poslední velký návrh dělení polovina