Vilka v Masarykově čtvrti, Bohuslava Martinů, k bydlení i k podnikání.

pohled z uliceK dlouhodobému pronájmu nabízíme dvě propojená podlaží v koncové řadové vilce v atraktivní lokalitě Masarykovy čtvrti v Brně, v klidné koncové části slepé ulice s obratištěm, s možností parkování před domem a v případě zájmu v garáži domu. Užitná plocha k pronájmu cca 160 m2. Možno jednat i o pronájmu celé nemovitosti, tj. všech tří podlaží.

Řadová vilka z 80. let je situovaná do zahrady na JZ, s krásným výhledem do zahrad, do pisáreckého údolí k výstavišti. Suterén se samostatným vchodem ze zahrady obývá majitel, k pronájmu přenechává dvě podlaží vilky s terasami s vlastním vstupem z ulice.
Prostory jsou atypické - obě patra jsou přístupná ze společné vstupní chodby, přičemž k obytným prostorám na 1. NP náleží WC s umyvadlem a k prostorám na 2. NP kompletní koupelna a WC. Částečně zařízeno, případné úpravy dle potřeby.
Z obou podlaží je výstup na terasu po celé šířce domu. Zahrada k dispozici, garáž po domluvě.
PRODÁNO

Dispozice.
1. NP - ze vstupní chodby je posuvnými dveřmi přístupný propojený světlý prostor o čisté výměře 52 m2 zahrnující kuchyň, jídelnu a obývací pokoj s krbem a s výstupem na terasu. Na chodbě se nachází WC s umyvadlem.
2. NP – ze schodiště se otevírá prostorná podesta se vstupem do kuchyně a tří obytných místností (může být obývací pokoj 21 m2, ložnice 17 m2 a dětský pokoj či pracovna 14,4 m2) opět s výstupem na terasu. Na patře je koupelna 16 m2 a WC.

Vytápění plynovým kotlem, ohřev vody plyn-karma, většinu úhrady tvoří náklady na vytápění. Majitel nepobývá v domě stále, vilka nabízí soukromí a klid v lokalitě koncové části Masarykovy čtvrti. Výborná dopravní dostupnost ze středu města autem, MHD zastávka trolejbus 2 min, bus na ul. Lipová nebo po schodech ul. Barvičova, tram na ul. Hlinky nebo po schodech na Náměstí Míru, oboje cca 10 min. Základní školy Hroznová, Lerchová, Náměstí Míru jsou vzdáleny pěšky cca 15 min.
Vybavení převážně původní, prostory jsou vhodné bydlení s podnikáním, jako sídlo firmy nebo jen bydlení. V garáži může být k dispozici po domluvě jedno parkovací stání.

Cena: 12 000,- Kč za měsíc energie 8000

financování

poslat dotaz

pohled z ulice vstup jídelna+obýv. pokoj obýv. pokoj vstup do obývacího pokoje v 1. NP kuchyń terasa 1. NP terasaa 1. NP podesta kuchyň 2.NP KL s jídelnou obýv. pokoj 2. NP 2NP 2. NP 2. NP terasa 2. NP výhled 2. NP panorama vilka ulice