Kavárna, bar, vinotéka, obchod

Křídlovická - VáclavskáK dlouhodobému nájmu nabízíme ve výhradním zastoupení prostory k provozování kavárny, baru, vinotéky, apod. v historickém domě poblíž Mendlova náměstí na velmi exponovaném nároží ul. Václavské a Křídlovické v Brně-Pisárkách.

Prostory byly v minulosti využívány jako herna. Jsou ideální pro provozování stylové kavárny, baru vinárny s vinotékou, obchod, apod.
Členitý propojený prostor na dvou úrovních se skládá ze vstupní haly se schodištěm do hlavní místnosti, příručního skladu, baru / přípravny a sociálního zázemí (WC, úklid). Do prostor vedou dva samostatné vchody. Část prostor byla v minulosti využívána jako prodejní prostor s přístupem z Křídlovické ulice.
Zaveden plyn, voda, elektřina - vlastní měření.
Elektronické zabezpečení. Je možno zřídit venkovní zahrádku.

V současnosti se dokončuje rekonstrukce vnitřních prostor po odstranění vybavení dřívějšího nájemce (obnovena štuková výzdoba, odstraněny obklady stěn, renovovaná mramorová podlaha, zrekonstruovány záchody, atd.)

V suterénu budovy se nachází legendární jazzový bar U kouřícího králíka s pravidelnými kulturními produkcemi. V případě zájmu je možnojednat o pronájmu i těchto prostor, vybavených pro studenou i teplou kuchyni.

V blízkosti objektu se nachází vysoké školy (architektura VUT, pedagogická fakulta MU) a kancelářské firmy. Výborná dopravní dostupnost s možností bezplatného parkování na ulici u a v blízkosti objektu.

K dispozici IHNED. Bez odstupného.

PRONAJATO

Cena: 40 000,- Kč za měsíc plus energie

financování

poslat dotaz

Křídlovická - Václavská rok 1899 rok 2016 z ul. Křídlovické hlavní prostor štukový strop štuky detail do Křídlovické schodiště ze vstupní haly WC1 WC2 před jazz barem půdorys