byt 4+1 v OV Brno-Lesná

uliceByt 4+1 v OV o výměře 91,78 m2 se nachází v 2. NP panelového domu s výtahem na sídlišti Brno-Lesná. Bytový dům je obklopen vzrostlou zelení. Sídliště Brno Lesná je považováno za jedno z nejkvalitněji postavených sídlišť v ČŘ, zejména z důvodu maximálních odstupů jednotlivých budov a množství nyní již vzrostlé zeleně mezi domy.

Budova byla kompletně revitalizována, byt prošel rekonstrukcí před sedmi lety a je průběžně udržován. Čistá podlahová plocha činí 89,79 m2. Byt má prostornou lodžii situovanou na jihozápad. K bytu patří standardní sklepní kóje.
Byt je situovaný kuchyní a jedním pokojem na severovýchod, třemi dalšími místnostmi na jihozápad. Sestává z prostorné vstupní haly, z níž se vchází do jednotlivých pokojů. Z haly se vstupuje také do koupelny s umyvadlem a se sprchovým koutem, do WC a šatny. Každý pokoj je samostatně přístupný, v některých jsou spojovací dveře. Kuchyně je přístupná z pokoje 1, podlahová plocha její chodbičky byla přiřazena koupelně. Podlahy - parkety a dlažby.
Vstupní dveře jsou bezpečnostní, byt je vybaven domofonem.

Vytápění bytu a ohřev teplé vody dálkově, měsíční úhrady (počítáno pro 3 osoby) činí: zálohy na služby a energie 3483 Kč, zálohy na správu domu včetně příspěvku do fondu oprav činí 2189 Kč. Dopravní dostupnost MHD - bus, tram cca. Parkování pod okny na ulici. V blízkosti domu se nachází dětské hřiště, mateřská škola, základní škola.
Bytový dům je součástí sídlištního celku, označovaného za nejkvalitnější sídlištní útvar pro bydlení v České republice. V blízkosti je les, příroda.

Byt je vyklizen, volný ihned.

PRODÁNO

Cena: 3 700 000,- Kč za nemovitost

financování

poslat dotaz

ulice kuchyn a pokoj 1 na SV vchod vstupní chodba bezpečnostní dveře kuchyň KL pokoj1 pokoj1 z kuchyně pokoj3 pokoj4 pokoj s lodžií průhled z pokoje2 hala koupelna šatna výhled z lodžie parkování okolní zeleň