Pronájem skladového prostoru 246 m²Brno - Černovice, okres Brno-město

z uliceSkladová hala s kanceláří v Brně-Černovicích v blízkosti sjezdu z D1.

Prostory k pronájmu se nacházejí v blízkosti ulic Ostravská a Olomoucká, na rozhraní městských částí Černovice a Židenice. Přízemní zděný objekt je umístěn v oploceném střeženém areálu přímo proti vjezdové bráně. Dvoulodní hala o CP 246 má výměru 200 m2 a přináleží k ní kancelářská místnost s kuchyňkou, WC a sprchou o výměře 46 m2 a vestavba na galerii – místnost pro zaměstnance.
Hala je celodenně osvětlena střešními světlíky. Vybavena je zářivkovým osvětlením, elektro 220/380 V – vlastní měřidlo, tlakovým vzduchem, vlastním plynovým kotlem a radiátory ústředního vytápění, třemi vývody vody. Vnitřní prostory disponují vysokými stropy se světlíkovými okny, ale výška vjezdu 2 m vymezuje možnost vjezdu vozidel dovnitř do haly.
Podlahy jsou z leštěného betonu, kanceláře a šatny vinyl a koberec. Kuchyňka je vybavena kompletní kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, chladničkou, k dispozici je WC a sprchový kout.
Před vjezdem je možno využívat manipulační plochu, parkování vozidel u objektu je možné dohodnout s majitelem areálu. Všechny objekty v areálu jsou střeženy bezpečnostní agenturou, také halu s kanceláří je možné na tuto ostrahu napojit.
V hale byly dosud provozovány činnosti související s činností sousedního autoservisu, prostory je však možné využít i k jiným účelům, zejména ke skladování.
PRONAJATO

Cena: 25 000,- Kč za měsíc

financování

poslat dotaz

z ulice vjezd do areálu vjezd do prostor detail vjezdu hala1 šatny v hale1 hala2 pohled od šaten voda šatny kancelář rozvody KL v kanceláři kuchyňská linka WC sprcha půdorys