Byt 2+1 s lodžií V Brně - Starém Lískovci

Ve výhradním zastoupení nabízíme byt 2+1 s lodžií o výměře 57 m2 v 1. NP revitalizovaného panelového domu na ul. Vltavská ve Starém Lískovci.

Celá plocha včetně sklepa a lodžie činí 62,47 m2.
Podíl na pozemku a společných částech budovy je id. 57/2012.
Dům je zrevitalizován – nová okna, zateplená fasáda, sklepy, zasklené lodžie, společné prostory, atd. Byt je orientován na východ směrem k ulici a na západ do zeleně parku.

Světlý byt má velmi příjemnou dispozici – obložená předsíň se šatnovým koutem-skříní, samostatnou šatnou a komorou-spíží přechází v čtvercovou halu s pracovním koutem a zavěšenými úložnými prostory-skříňkami. Kuchyň i oba pokoje jsou neprůchozí. Prostorná lodžie, přístupná z obývacího pokoje, je zasklená a přirozeně rozšiřuje obytnou plochu bytu. Zasklení je mobilní, zastíněné lamelovými žaluziemi a zvenčí stromovou zelení parku.

Dispozice: předsíň, čtvercová hala s úložnými prostory-zavěšenými skříňkami, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna, samostatné WC a dvě komory – šatna a spíž, zasklená lodžie, sklepní kóje.
Pokoj 1 17,53
Pokoj 2 11,90
Kuchyně 8,55
Předsíň + hala 12,06
Koupelna 2,54
WC 0,94
Spíž 1,02
Šatna 1,07
Sklep 1,75

Byt je částečně zrenovován, jádro je zděné, podlahy v pokojích původní parketové, koupelna a WC dlažby, kuchyň a předsíň betonová mazanina + lino, lodžie teraco. Kabel UPC pro internet a TV, domofon. Vytápění a TUV dálkové – Teza Brno.

Náklady na bydlení 6000 Kč/měs:
elektřina 980,-
plyn 170,-
nájem 4857,- (vytápění, voda, TUV, spol. prostory, úklid, správa , záloha STA, výtah)

Vzhledem k poloze domu je první nadzemní podlaží v bezpečně vysoké poloze.
V místě je velmi dobrá občanská vybavenost: hned vedle domu se nachází mateřská školka, park s odpočinkovou zónou, na kterou navazuje dětské hřiště, naproti domu přes ulici jsou potraviny s pekařstvím, lékárna, dvě veterinární ordinace, kavárna, trafika s občerstvením do 21:00 hod, pivotéka-vinotéka, krejčovství a další, cca 5 min pěšky OC Lidl.
MHD BUS, tram i trolejbus 200-250 m.
Parkování před domem nebo na parkovišti v protějším vnitrobloku.
Zatím bez ENB - uvádíme tř. G

PRODÁNO!

Cena: 0,- Kč za nemovitost

Tento objekt je momentálně rezervován.

financování

poslat dotaz