Řadový rodinný dům s garáží a zahradou k bydlení i investici Brno – Královo Pole

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k bydlení i k investici řadový rodinný dům s garáží a zahradou ve vyhledávané městské části Brno – Králově Poli, v klidné jednosměrné ulici Vackova. Dům je vhodný pro vícegenerační bydlení, přestavbou lze získat i 5 bytů a dvě garáže.

Dům o 3 nadzemních podlažích, částečně podsklepený, byl postaven v 30. letech, je průběžně udržován a částečně zrekonstruován. Koncem 90. let byla provedena rekonstrukce - výměna rozvodů plynu, vody, elektřiny, kanalizace, v r. 2000 výměna a zateplení krovu, nová střešní krytina, byla osazena dřevěná eurookna, do zahrady dřevěná masív zdvojená. V kuchyních varná deska, horkovzdušná trouba, nerez dřez, 2x digestoř.
Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě, ohřev vody a vytápění ústřední/etážové plynovým kombinovaným kotlem, el. 220/380 V, jističe Cu, kabelová TV.
Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl vypracován, proto uvádíme třídu G.

Stávající dispozice:
1. PP-suterén: klenutý cihlový sklep 14 m2, vhodný pro skladování i vinotéku
1. NP- přízemí: chodba, prostorná garáž s dílnou 30,7 m2, pokoj se šatnou 17,93 m2, koupelna / prádelna / kuchyň 14,25 m2, samostatné WC, kotelna, výstup na zahradu
mezipatro : WC a šatna/komora
2. NP: 3+1 - předsíň, pokoj 1 (obývací s jídelnou) 27,10 m2 , pokoj 2 (ložnice rodičů) 15 m2, pokoj 3 (ložnice dětí) 15 m2, kuchyň 9,38 m2, spíž, samostatné WC
3. NP: realizovaná příprava na vestavbu na zast. ploše podlaží 58 m2 o budoucí dispozici 3+kk s koupelnou s vanou, sprchovým koutem a WC, výstup na terasu 9,41 m2 orientovanou do zahrady
Výměra pozemku činí 206 m2, z toho zastavěná plocha domu 102 m2, zahrada 104 m2, užitná plocha celkem 237 m2.

Dům je v současnosti obýván v 1.NP a 2. NP, vestavba není dokončena – 3D půdorys 3. podlaží je zatím vizualizace.
Rekonstrukcí lze získat 3 bytové jednotky 2+1, 3+1 a 3+kk a dům je takto ideální pro vícegenerační bydlení.

Přestavbou lze získat i 5 bytových jednotek a dvě garáže - rozměrově zcela identická nemovitost v téže ulici Vackova nabízí inspirativní pohled po provedené přestavbě původního rodinného domu na bytový dům s pěti bytovými jednotkami a dvěma garážemi.

Parkování ve vlastní garáži, po stavební úpravě i pro dvě vozidla a další ve dvorním traktu, na ulici v režimu rezidenčního parkování.
V případě více vážných zájemců majitel upřednostní nejlepší nabídku.
PRODÁNO

Cena: 16 200 000,- Kč za nemovitost včetně právního servisu a provize

financování

poslat dotaz